lördag 2 juni 2018

Veckobrev vecka 22

Hej!

Nu har sista hela veckan på det här läsåret gått. Nästa vecka är det ingen skola eller fritids på onsdag, den 6/6, eftersom det är röd dag. Veckan efter det så är det skolavslutning, torsdagen den 14/6. Här nedan kommer en inbjudan till skolavslutningen. Familj, släkt och vänner är varmt välkomna att delta!


Som inbjudan visar så kommer vi att samlas i klassrummet efter en gemensam skolavslutning på skolgården. Skoldagen kommer sedan att sluta runt kl. 10.00. Därefter börjar fritids. Fredagen den 15/6 är fritids stängt på grund av studiedag för hela skolan. 

I veckan som gått har vi fortsatt vår kombinerade svenska/NO-tema "Djur och natur". Vi har lärt oss om gråsälen, hur en beskrivande text är uppbyggd och börjat ta reda på fakta om lodjuret. Nästa vecka kommer vi att fortsätta forska om lodjuret, för att sedan skriva en gemensam beskrivande text om den. I matematiken har vi mest hållit på med repetition, vilket vi kommer fortsätta med nästa vecka. 

Under veckan som gått har jag lagt upp flera blogginlägg med viktig information. Om ni inte har läst den informationen än, så gå tillbaka bland inläggen och gör det. Inläggen innehåller information om förbud mot nötter på skolan, sommarfritids och förändrade rutiner angående ansökan om specialkost.

Vi önskar er en fortsatt trevlig helg!

Ingela och Hayat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Hej och välkomna till ett nytt läsår! Klassen har en ny bloggadress för i år: https://nyacentrals10a.wordpress.com/ . Vi har döpt blogge...