lördag 26 maj 2018

Veckobrev vecka 21

Hej!

Ännu en vecka har gått och nu är det inte långt kvar till skolavslutningen den 14 juni. Det är bara 13 skoldagar kvar, inklusive skolavslutningen! Det är planerat att vi ska hinna med en hel del under den här tiden, så det kommer att vara fullt upp. Superkul!

Den här veckan har vi bland annat skrivit sommardikter, arbetat med jämna och udda tal och fortsatt arbeta med vårt tema om djur och natur. Elevernas solrosor växer så det knakar i sommarvärmen!

Om det är någon som inte har tagit hem sitt barns vinterkläder än, vill vi påminna er att göra det så fort som möjligt. På fredag plockar vi undan alla kvarglömda vinterkläder och skänker dem till välgörenhet!

På måndag får eleverna sin sista läsläxa för det här läsåret. Som vanligt har de samma läsläxa i två veckor. Läsläxan ska med till skolan både fredag 1/6 och fredag 8/6. Den första veckan ska eleverna fokusera på själva läsningen av texten, och den andra veckan är det fokus på innehållet i texten.

Vi önskar er en fortsatt trevlig helg!

Ingela och Hayat


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Hej och välkomna till ett nytt läsår! Klassen har en ny bloggadress för i år: https://nyacentrals10a.wordpress.com/ . Vi har döpt blogge...