fredag 4 maj 2018

Veckobrev vecka 18

Hej!

Eleverna har gjort en tankekarta i appen Popplet om vad vi har gjort den här veckan. Förutom det som står i tankekartan, har vi bland annat också avslutat NO-temat "Material och ämnen i vår omgivning" och fortsatt att arbeta med olika geometriska objekt och symmetri.



Nästa vecka är det en kort vecka igen. Det är ingen skola torsdag 10/5 (röd dag) och fredag (klämdag). Fritids har dock öppet på fredagen.

Eftersom det inte är någon skola på torsdag och fredag nästa vecka så tar vi en paus från läsläxan.  Eleverna får en ny läsläxa med sig hem måndag 14/5.

På onsdag (9/5) nästa vecka är det simning. För att hinna i tid till Midgårdsbadet så börjar eleverna kl. 08.00 den här dagen. Det är mycket viktigt att eleverna är i tid eftersom vi måste gå från skolan kl. 08.00 för att hinna med bussen.  

Eleverna behöver ha med sig badkläder, handduk och eventuellt ett hänglås (om man vill låsa in sina saker medan vi simmar). De som vill kan också ta med sig en frukt och en flaska med vatten. 

Vi önskar er en trevlig helg!

Ingela och Hayat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Hej och välkomna till ett nytt läsår! Klassen har en ny bloggadress för i år: https://nyacentrals10a.wordpress.com/ . Vi har döpt blogge...