fredag 12 januari 2018

Veckobrev vecka 2

Hej och välkomna tillbaka! Va snabbt första veckan har gått, och va roligt det har varit att få träffa alla elever igen. Det har varit en mycket bra vecka, det märks att eleverna redan trivs bra i de nya lokalerna. Det gör vi med! Precis som eleverna berättade när vi utvärderade veckan, så har även vi pedagoger märkt att det är lugnare i klassrummet och i matsalen. Vi upplever också en stor (ännu större) arbetsvilja bland eleverna. Superkul! :)

Från och med vecka 4 kommer vi att börja med läsläxa. Vi återkommer med mer information om det längre fram.

Eftersom det är ny termin så vill vi påminna alla om vad som gäller om man behöver vara ledig från skolan vid andra tider än fastställda lov. En ledighetsblankett måste fyllas och bli godkänd av klasslärare och eventuellt rektor innan ledigheten. I marginalen till höger finns det en länk som heter "Ledighetsansökan". Klicka på den för att skriva ut blanketten. Om ni inte har möjlighet att skriva ut den, kan ni skicka ett mail till Ingela så skriver hon ut den.

Onsdag nästa veckan, den 17 januari, är det den officiella invigningen av Centralskolan. Invigningen börjar kl. 14.00 i matsalen och alla är välkomna. Alla elever har fått med sig en inbjudan hem. Vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att komma. Det kommer bland annat att bjudas på tal, fika och rundvandring.

Vi önskar er en trevlig helg!

Ingela och Hayat







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ny blogg

Hej och välkomna till ett nytt läsår! Klassen har en ny bloggadress för i år: https://nyacentrals10a.wordpress.com/ . Vi har döpt blogge...